1. Question: Does Tarlel's Arm Lift and Toner Systems work?
Answer: Absolutely! Our systems have worked effectively for many people that are very satisfied, and a few of them have written reviews located below each product details. The systems are very effective. You'll love it. If you’re not satisfied with our products for any reasons, we’ll pay for a return shipment and give you a full refund .

2. Question: Is there any warranty?
Answer: Yes, Natural First Look warrants that the Systems are free of defect in materials and workmanship under normal use. In case of any defects or failure within 90 days from the date of delivery, please contact us for replacement. This limited warranty is void if the failure or defect has resulted from abuse or misuse. The replacement will be warranted for the original period of 90 days.

3. Question: The picture shows the system on the outside of the arm, but the problem is actually under the arms. Can I flip it?
Answer: Use it as shown in the picture. The rejuvenation effects extend around the arms from the elbow to the shoulder joint. But it really doesn’t matter; use it in any position that is comfortable for you.

4. Question: Can I use it for more than 30 minutes to get a faster or better result?
Answer: The result could be the same, but you could extend up to an hour. That would be a lot of workout for those arms.

5. Question: I’ve lost a lot of weight, and I’ve been working out, but the skin under my arms is really flabby. Will those arm lift toner help?
Answer: This is exactly the purpose of the system, and it will definitely make a difference. If the system can fit the arms, you’ll get results. Get a set of two to conveniently use on both arms at the same time. It’s also a better deal. You’ll love it.

6. Question: I’m over 50 years old, and I’ve a bad case of flabby arms. Which of those products will help me best?
Answer: The systems have the same technology. Select your favorite color and begin to firm up those arms. If the arms need a lot of work, please be a little patient. You’ll definitely get the desire results, and you’ll love it.

7. Question: I’ve struggled with my arms…I’ve tried everything. Will the system work for me?
Answer: The systems have worked for many people in similar situation. Most people begin to see results within 3 weeks. If yours takes a little longer, please be patient as the system firms those muscles for the first time in many years. Once the rejuvenation process begins, the results will definitely speed up.

8. Question: I’ve always had saggy under arms and wrinkles, and I’ve dropped 20 pounds in 3 months. Which of the system would be best for me?
Answer: The systems are the same except the colors, and they’re very effective. Get your favorite color with a set of two to conveniently use on both arms at the same time. It’s also a better deal. You’ll love it.

9. Question: My arm measurement is 9 inches. Will the arm lift toner fit, or is my arm too small?
Answer: The system will fit the smaller size arms, but the Velcro will be attached to the body of the system instead of the loop. Eventually the Velcro will leave a marks on the body. It’ll not fall off during use. It’ll work just like on the regular size arms.

10. Question: Are they basically the same?
Answer: Yes, the systems are the same, same technology and same materials. We’ve carefully selected the fabrics and the colors for your style and comfort.